For ALL of these....use these formulas...Finding Markup%Markup=Selling Price-CostMarkup%= [tex] \frac{Markup}{Cost}*100 [/tex]1.) Recliner Chair. Cost=$61 Sell Price=$75.99Markup= $75.99-$61M=$14.99Markup%= [tex] \frac{14.99}{61} *100[/tex]Markup%=24.5% (Markup less than 25%)2.) Basket Ball. Cost=$23.75 Selling Price=$29.95Markup= $29.95-$23.75M=$6.20Markup%=[tex] \frac{6.20}{23.75} *100[/tex]Markup%=26.1 (Markup greater than 25%)3.) Necklace. Cost=$15 Selling Price=$19.25Markup= $19.25-$15M=$4.25Markup%=[tex] \frac{4.25}{15}*100 [/tex]Markup%=28.3 (Markup greater than 25%)4.)Notepad. Cost=$1.19 Selling Price=$1.50 Markup=$1.50-$1.19M=$0.31Markup%=[tex] \frac{0.31}{1.19}*100 [/tex]Markup%=26.1 (Markup greater than 25%)5.)Speakers. Cost=$44.55 Selling Price=$54.99Markup=$54.99-$44.55M=$10.44Markup%=[tex] \frac{10.44}{44.55} *100[/tex]Markup%=23.4 (Markup less than 25%)6.) DVD. Cost=$10.80 Selling Price=$12.95Markup=$12.95-$10.80M=$2.15Markup%=[tex] \frac{2.15}{10.80}*100 [/tex]Markup%=19.9 (Markup less than 25%)I hope this benefits other people in the future. :D

1 . a sequence in which a fixed amount is added on to get the next term arithmetic sequence 2 . an individual quantity or number in a sequence common difference 3 . a set of numbers that follow a pattern, with a specific first number sequence 4 . the fixed amount added on to get to the next term in ...